(+381) 0600882018 i 0600882019

Iskra logistic Vaš partner na putu!

Nakon dugogodišnjeg iskustva gde smo učili od najboljih odlučili smo da je vreme da se osamostalimo. Iskra logistic doo je specijalizovana za pružanje usluga transporta, distribucije robe, od bilo koje tačke u Srbiji do skladišta i destinacija koje odrede nasi klijenti. Nudimo vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu uz uvažavanje vaših zahteva i sugestija.  Cilj našeg poslovanja je zadovoljan klijent i stvaranje dugoročne saradnje.  O načinu i kvalitetu vršenja naših usluga uverite se na samom početku, jer ćemo u realizaciju iste uložiti maksimalan trud i znanje koje posedujemo.

Logistika je delatnost koja se bavi savladavanjem prostora i vremena uz što manje troškove. U savremenim uslovima se najčešće koristi za označavanje poslovne funkcije i naučne discipline koja se bavi koordinacijom svih kretanja materijala, proizvoda i robe u fizičkom, informacijskom i organizacijskom pogledu.

Kružni proces od nabavke preko proizvodnje i prodaje do potrošača.U tom lancu Iskra logistic za Vas može odigrati veoma važnu ulogu. Možemo preuzeti sav posao koji bi Vas rasteretio a nama omogucio da pokažemo i dokažemo svoje veštine. Nudimo vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu uz uvažavanje Vaših zahteva i sugestija. Cilj našeg poslovanja je zadovoljan klijent i stvaranje dugoročne saradnje. Uz Iskra logistic doo pronaći ćete pouzdanog partnera za sve Vaše logističke potrebe. Pošaljite nam upit ukoliko imate potrebu za našim uslugama. Brzo i uz sagledavanje Vaših zahteva ćemo Vam proslediti našu ponudu.
U drumskom prevozu, prvenstveno se vodimo brzinom i pouzdanošću prevoza, kao i potrebama robe i kupaca.

Za velike kompanije Vi ste samo rutinski posao , kome ne mogu da se posvete sa punom pažnjom.

Mi smo mlada firma i stoga nam je svaka specifičnost u vezi Vaših zahteva veoma bitna.

Rastemo, oblikujući naše poslovanje po Vašim potrebama.

Zajedno možemo napraviti tim koji pobeđuje!

Sa Vama i uz Vas, Vaša Iskra logistic doo!

18922102_1793488440965284_1528791770049653207_n
Tijana Radmilo
Direktor

Komentari klijenata

Zasto izabrati bas nas?

U pripremi…